Tetovë, për një ditë dënohen 57 vozitës

Tetovë, 10 shkurt – Pjesëtarët e policisë të SPB Tetovë, të enjten nga ora 08:00 deri në ora 22:00 kanë kryer aksion kontrollues mbi shpejtësinë me të cilën lëvizin automjetet në rajonin Tetovë-Gostivar. Gjatë kontrollit janë konstatuar dhe sanksionuar gjithsej 7 tejkalim të shpejtësisë maksimale të lejuar jashtë vendbanimit si dhe janë sanksionuar 10 shkelje të shpejtësisë në vendbanim, gjysma e të cilave deri në 50 kilometra në orë. Gjatë kontrollit janë sanksionuar edhe 57 lloje të tjera të kundërvajtjeve në komunikacion. Të enjten po ashtu në rajonin e Tetovës është kryer kontroll aksion i intensifikuar për parakalime, në të cilin janë sanksionuar gjithsej 9 kundërvajtje që kanë të bëjnë me parakalime të parregullta, si dhe 8 lloje të tjera kundërvajtjesh. SPB-Tetovë sërish apelon nga drejtuesit e mjeteve që të rregullojnë shpejtësinë e tyre sipas kushteve të rrugës dhe t’u përmbahen kufizimeve të vlefshme në vende të caktuara, veçanërisht në mëngjes dhe në mbrëmje, kryesisht në autostradë dhe rrugët rajonale përreth.