Vedati drejtuar Xhulit: Fol për veten tënde, ti nuk je drejtoreshë e shoqatës së grave (VIDEO)

Banorët e nominuar të javës, nuk e kanë kaluar as kësaj radhe darkën e tyre pa përplasje mes veti.

Kësisoj, konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Vedati e ka këshilluar Xhulin, që mos të flasë në emër të grave, por ta përfaqësojë vetëm emrin e vet.

“Një këshillë, më shumë fol për veten dhe për të ardhmen, se sa në emër të të drejtave të grave sepse ti nuk je drejtoreshë e shoqatës së grave”, i ka thënë Vedati, Xhulit.

Mendimin e tij, menjëherë e ka përkrahur edhe Vivien, por për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.