Melisa: Garantoj veç një gjë, unë këtu kam ardhur ta fitoj BBVK-në dhe prisni se loja ime akoma s’ka nisur (VIDEO)

Banoret e Big Brother VIP Kosova, Xhuli dhe Melisa kanë bërë një bisedë rreth strategjive të lojës së tyre brenda shtëpisë së “Vëllait të Madh”.

Kësisoj, Melisa ka thënë të jetë e bindur se do ta fitoj edicionin e parë të Big Brother VIP Kosova, ndërsa ka shtuar se “loja e saj akoma nuk ka filluar”.

“Të garantoj vetëm një gjë. Unë kam ardhur këtu ta fitoj këtë çmim për veten time dhe s’ma ndien për asnjë këtu. Akoma se kam nisur lojën”, ka thënë Melisa pos tjerash.

Ajo ka dhënë edhe detaje të tjera rreth lojës së saj, ndërsa i është përgjigjur një sërë pyetjesh provokuese nga Xhuli.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.