Vivien dhe momentet e saj më të mira përgjatë aventurës në Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

Gjatë spektaklit Prime të mbrëmjes të së premtes, të eliminuarës nga formati televiziv Big Brother VIP Kosova, Vivien Thanos i është transmetuar një video material me momentet më të mira të saj brenda shtëpisë së “Vëllait të Madh”.

Përderisa po i shikonte momentet e gërshetuara, Vivien ka qeshur edhe është emocionuar pafund në studion e spektaklit.

Vivien përfundoi aventurën e saj brenda BBVK-së sonte duke marrë më së pakti vota nga publiku “për ta shpëtuar” atë nga eliminimi.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.