“Pasnesër është Shën Valentini, a thua a marrë ndonjë lule?”, i thotë Juliana, Mbresës (VIDEO)

Juliana dhe Mbresa kanë folur për festën e Shën Valentinit e cila është shumë afër.

Juliana tha se ajo shpreson se do të marrë ndonjë lule dhuratë.

“Pasnesër është Shën Valentini, a thua a marrë ndonjë lule?”, ka thënë Juliana derisa fliste me Mbresën.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.