Vedati për Julianën: Për mua përfundoi tema me të, u krye (VIDEO)

Stresi, Vedati dhe Andi kanë biseduar për Julianën duke thënë se ajo edhe në Prime-n e së hënës do të flasë me të lidhur për deklaratën e dhënë për shantazhimin ndaj saj për videon intime.

Vedati ka thënë se ai më nuk bisedon me të për këtë çështje dhe se e ka përfunduar me Prime-n e së premtes.

“Për mua përfundoi tema me të, le të flasë lirisht prapë do ta ketë të sqaruar”, ka thënë Vedati.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.