“Më njohin edhe buburrecat”, Vedati vazhdon të flasë si Stresi (VIDEO)

Vedati ka vazhduar të flasë si Stresi, meqë e ka për detyrë për t’i imituar banorët në mënyrë që të fitohet 100 për qind e buxhetit.

Në oborrin e shtëpisë ai ka qëndruar njëjtë si reperi.

E gjithë biseda e Vedatit si Stresi, i ka bërë që banorët të shkrihen së qeshuri.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.