Slashi: Sot do të na anulonin po t’i bënim gjërat që i bënim dikur

Kitaristi i Guns N’ Roses, Slash, ka thënë që shumë sjellje të bendit të tij në vitet 1980-ta dhe 1990-ta do të bënin që ata të anuloheshin po t’i kishin bërë më 2023.

Ai këto komente i ka dhënë për Yahoo! Entertainment ku promovoi librin e tij të ri, Koleksioni: Slash.

Slashi ka bërë të ditur se i ka lënë disa rrëfime jashtë librit të tij pasi që ato do të sillnin kundërthënie në ditët e sotme.

“Shumica e gjithçkaje që Guns N’ Roses bënin, do të na anulonin në këtë ditë e në këtë epokë,” ka thënë Slashi.