“Janë pak për inat”, Gresa debaton pak me Andin (VIDEO)

Gresa i ka thënë Andit se disa herë i bën gjeste jo të mira karshi saj.

Andi këtë gjë e mohonte vazhdimisht, duke i thënë se nuk është ashtu.

Ajo prapëseprapë i tha se disa herë i bën pak gjërat si me inat.

Ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.