Juliana e ngacmon dhe i hipën mbi shpinë Stresit (VIDEO)

Juliana sot derisa Stresi ishte në kuzhinë e ka ngacmuar dhe ka bërë shaka me të.

Ajo i kishte hipur mbi shpinë duke bërë shaka, ndonëse Stresi i thoshte që t’i largohej. Kjo gjë iu shkaktoi të qeshura të dyve.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë.