Pastrimi i enëve, “mollë sherri” edhe për Brunon dhe Dafinën (VIDEO)

Bruno dhe Dafina kanë debatuar sot për pastrimin e enëve.

Bruno tha se ai sot do t’i pastrojë enët pasi të hanë drekën banorët e tjerë.

Në atë moment reagoi Dafina, duke i thënë se ajo i kishte pastruar enët e ditës së djeshme.

“Mos u bëj fullirant”, tha Dafina për Brunon.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.