Dita e Plisit/ Ahmeti: Kujtimet mbi heronjtë dhe atdhedashurinë, qëndrojnë të pavdekshme ndër breza vetëm përmes këngës e valles

Sot me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, në Teatrin shqiptar në Shkup është mbajtur manifestimi Dita e Plisit.

Me plisin e bardhë të të parëve tanë në kokë në Teatrin Kombëtar Shqiptar në Shkup vazhduam traditën e shënimit të përvjetoreve të pavarësisë së Kosovës.

Kujtimet mbi heronjtë, atdhedashurinë, monopatet e rrugës së lirisë qëndrojnë të pavdekshme ndër breza vetëm përmes këngës e valles.

Përgëzime trupës artistike të Ansamblit tonë shtetëror dhe të Ansamblit “Drenica” që na rikthyen në kujtesë si shkëndijë frymëzimi rrugën e lavdisë sonë kombëtare.

https://www.facebook.com/photo?fbid=736939864466805&set=pcb.736940184466773