Mandl uron Kosovën: Populli i juaj ka vuajtur shumë, iu dëshiroj të ardhme të ndritshme

Anëtari i Parlamentit Evropian, Lucas Mandl, ka uruar Kosovën me rastin e 15-vjetorit të pavarësisë.

Mandl tha se populli i Kosovës ka vuajtur shumë, teksa uroi që e ardhmja të jetë e ndritshme.

“Uroj që njerëzit tuaj të gjejnë respekt në të gjithë botën. Le të jenë në gjendje të rinjtë tuaj të talentuar të kontribuojnë në prosperitetin në shtëpi dhe në mbarë botën”, ka shkruar Mandl, transmeton Klankosova.tv.