Grubi: Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, ministri i punëve të jashtme Bujar Osmani dhe bartës funksionesh në ekzekutiv në vazhdën e takimeve informative që po realizojnë me aktivin partik në degën e Çairit, realizuan takim sot me aktivistët e Këshillit Vendor “Fushë Tophanë”.

“Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në! Këtë e konfirmoi edhe këshilli vendor i Fushë Topanës sonte me prezencë dhe me përkrahje për politikat unifikuese të Kryetarit Ahmeti në rrugëtimin reformues dhe europian. Falënderoj të githë aktivistët e këshillit vendor, të cilët u zotuan për besnikëri ndaj Ali Ahmetit dhe BDI-së si më meritorët për çdo ndryshim progresiv në Çair dhe në Shkup – ka komentuar kështu këtë takim në faqen e tij në rrjetin social Facebook, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi.