Bastisje në Burgun e Idrizovës, policia konfiskon para dhe gjësende tjera

Policia në bashkëpunim me Prokurorinë ka realizuar bastisje në burgun e Idrizovës.

Nga MPB thonë se janë kryer kontrolle në 14 qeli dhe dy dhoma të burgut, ku janë gjetur para, celularë dhe mjete të mprehta.

“Janë kryer kontrolle në gjithsej 14 qeli dhe dy dhoma në burg, gjatë të cilave janë gjetur një shumë më e madhe e parave se sa është e lejuar me ligj që personat e dënuar mund të posedojnë në prerje dhe valuta të ndryshme, një tabletë, 11 celularë, disa pajisje për telefona celularë, disa sende të mprehta, lëndë pluhuri, të cilat janë sekuestruar”, thonë nga MPB Maqedoni.