Kryqi i Kuq : Grumbullohen 31.387.966 denarë për Turqi dhe Siri

Deri më 19.02.2023 përmes linjave telefonike dhe nga Fondi për solidaritet të Kryqit të Kuq të RMV-së janë grumbulluar 31.387.966 denarë – përcjell KlanM komunikatën e Kryqit të Kuq.

Subjektet juridike dhe qytetarët mund të dhurojnë ndihmë në të holla në;

-Llogarinë e Fondit për Solidaritet të KK të RMV-së 300000001327966, numri tatimor: 4030984271620 SHA Banka Komerciale; ndihmë për popullatën e Turqisë dhe Sirisë.

-100 denarë me thirrje në numrin e telefonit 143 400 të Telekomit dhe A1,

Për donacione me valutë të huaj;

NAME OF THE ORGANIZATION: RED CROSS OF THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIAN

BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA

BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11

SËIFT CODE: KOBSMK2X

IBAN CODE: MK07300701000001228

Subjektet juridike dhe fizike krahas ndihmës financiare mund të dhurojnë edhe gjësende materiale konform listës së nevojave të dërguar nga Turqia dhe Gjysmëhëna e Kuqe turke; tenda familjare për dimër, batanije, thasë për fjetje, mjete higjienike e të ngjashme

Artiklat që dhurohen duhet të jenë të reja. Prioritet janë tendat familjare të dimrit, thaës për fjetje, batanije.