Prokuroria dhe MPB hapën lëndë për intervistën e Latas me YouTuber-in Lazarov

Departamenti i krimit kibernetik i MPB-së dërgoi njoftim në Prokurorinë e Shkupit pas intervistës së YouTube-rit, Stefan Lazarov me Dragan Pavloviq – Llatas të transmetuar më 15 shkurt, në të cilën Pavloviq-Latas tregon se si 15-vjeçar ai dhe disa miq kanë abuzuar me një vajzë që më parë ishte “shuplakuar”.

“Për ngjarjen në Prokurorinë Themelore Publike në Shkup kemi pranuar njoftim nga Departamenti i Krimeve Kompjuterike të MPB-së. Prokurori publik kompetent do të japë udhëzime për veprime dhe kontrolle të mëtejshme”, tha Prokuroria për A1on.

Intervista shkaktoi një ortek komentesh dhe dënimesh në opinion dhe thirrje për veprim të Prokurorisë.