Turqit vendosin balona të kuq mbi rrënoja, për të nderuar fëmijët që vdiqën nga tërmetet – Klan Macedonia

Vullnetarët në Turqi kanë vendosur tullumbace të kuqe mbi rrënojat e ndërtesave të shkatërruara, për të kujtuar fëmijët që vdiqën nën rrënoja, pas tërmetit shkatërrues të 6 shkurtit.

Të udhëhequr nga fotografi Ogun Sever Okur, ata u ngjitën në rrënojat në Hatay dhe bashkëngjitën balona në tela metalikë që dilnin nga grumbujt e gërmadhave.

Mbi 45,000 njerëz kanë vdekur në Turqinë jugore dhe Sirinë veriore.