Vedati dhe Xhuli bëjnë plane për drekën (VIDEO)

Vedati dhe Xhuli kanë bërë plane për drekën.

Ka qenë Xhuli ajo që e pyeti humoristin nëse sot ai do ta përgatis një specialitet të tij, megjithatë ajo tha se ka mungesë të disa produkteve që i duhen.

Gjatë bisedën, ajo më pas i thotë aktorit se mund të bëjë një gjellë me oriz dhe mish pule.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.