Alarme për bomba në 32 shkolla në Shkup dhe një në Prilep

Në 32 shkolla në Shkup dhe një në Prilep sot janë dërguar paralajmërime për bomba. Ato kanë arritur në adresat elektronike të shkollave.

“Menjëherë pas paralajmërimeve të marra, nga punonjësit policorë janë ndërmarrë masa për evakuimin e sigurt të objekteve dhe në vijim janë kontrolle antiterroriste dhe po ndërmrren masa për ndriçimin e rasteve”, thonë nga MPB.