Në Shkup sanksionohen 211 shoferë, 81 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollimet e përforcuara në trafik dhe vetëm në territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 211 sanksione, prej të cilave tetëdhjetë e një sanksione për tejkalimin e shpejtësisë së lejuar, tetë sanksione për kundërvajtje të cilat i kryejnë këmbësorët, gjashtëmbëdhjetë sanksione për ngasjen e automjetit pa patentë shoferë.

MPB njofton se janë shqiptuar edhe gjashtë sanksione për shfrytëzimin e telefonit celular gjatë ngasjes së automjetit pesë sanksione për automjete të paregjistruara dhe në gjendje jo të rregullt teknike, katër masa për mosshfrytëzimin e rripit të sigurisë…

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.