“Pakarakter nuk të kam thënë”, Vedati sqarohet me Julianën (VIDEO)

Juliana, pas debatit që pati me Mbresën, ka shkuar tek Vedati dhe e ka pyetur se çfarë ka thënë për të, pas një diskutimi që patën dje.

“Vedat, a ke thënë se unë jam e pakarakter?”, tha Juliana.

Ndërsa, humoristi i tha se ai këtë gjë nuk e ka deklaruar. Juliana e ka akuzuar Mbresën se i kishte treguar që Vedati e ka quajtur atë si të pakarakter.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.