Deputetët debatuan deri para orës 2 të mesnatës, i kthehen punës në ora 10!

Para orës 2 pas mesnatës ka mbaruar diskutimi për shkarkimin e ministrit pa resor, përgjegjës për diasporë, Xhemail Çupi, njofton TV21.

Siç ndodhi edhe me ministrat paraprak, Bekim Salin të Shëndetësisë, Admirim Alitin të Shoqërisë Informatike dhe Administratë, edhe shkarkimi i Çupit nuk u hedh në votim.

Deputetë i kthehen punës, në ora 10:00 .