Prej sot ndalesë për lëvizje përgjatë pyjeve, nuk vlen për Vodno

Qeveria në mbledhjen e djeshme të 173-të i angazhoi administruesit me pyje shtetërore, sipas Ligjit për pyjet, të shpallin ndalesë për lëvizje në pyje. Ndalesa do të vlejë prej sot.

Siç informon shërbimi për informim i Qeverisë, ndalesa vlen edhe për lëvizje në rajonet kombëtare të mbrojtura Jasen, Mavrovë, Kodër të Diellit dhe Pelister.

Në zonën e Vodnos, ku nuk ka ndalesë për lëvizje, janë paraparë kontrolle të rregullta.