Kështu duken personazhet kryesore të South Parkut sipas Inteligjencës Artificiale

Inteligjenca Artificiale i ka gjeneruar personazhet e South Parkut duke e thënë një ide se si duken këto personazhe në jetën reale.

Personazhet ikonike të serisë së animuar, Stan, Kyle, Eric dhe Kenny bashkë me Butters, Mr. Garrison dhe Chef “kanë ardhur” në jetë përmes këtij softueri.

 

https://www.instagram.com/p/CuhAu7Nu8wd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=21cb2760-551b-4462-b180-0265f0651778