Vendosja në listën e zezë nuk ka motive personale ose politike, Kamçev tradhtoi popullin e këtij vendi! – Indeks

Ambasadorja amerikane Anxhela Ageler tha se vendosja e Orce Kamçevit në listën e zezë të SHBA-ve për shkak të veprimeve kriminale dhe të korruptuara është edhe një tregues se do të shfrytëzohen të gjitha veglat që të përgjigjen të gjithë ata që janë të përfshirë në veprime të këtilla joligjore, pa dallim të pozitave të tyre. Ajo tha se vendosja e Kamçevit dhe Merkos nuk kanë motive personale ose politike. Nuk mund të them se kush do të jetë personi i radhës në këtë listë, por ka shumë persona dhe organizata që do të vendosen në atë listë, tha Ageler, duke shtuar se korrupsioni  duhet të ndëshkohet.