Hapet butiku i parë IQOS në qendrën tregtare East Gate Mall

Në qendrën tregtare East Gate Mall sot hapet butiku i parë IQOS në Maqedoni. Me hapjen e këtij koncepti dyqani, orari i punës i të cilit është çdo ditë nga ora 10:00 deri në orën 22:00, në zonën më ekskluzive tregtare në kryeqytet, rrjeti i disponueshmërisë dhe mbështetjes për të gjithë duhanpirësit e rritur që duan të informohen për alternativa më të mira. cigareve dhe të kalojë në kategorinë e produkteve të bazuara në teknologjinë e ngrohjes, në vend të djegies së duhanit.

IQOS Boutique ofron një përvojë unike të përdoruesit dhe informacion rreth produkteve të bazuara në teknologjinë e ngrohjes së duhanit, të cilat prodhohen ose shpërndahen nga lideri botëror në këtë kategori Philip Morris International në tregun tonë. Brenda butikut IQOS, përveç që do të mund të blejnë pajisjet, të gjithë duhanpirësit e rritur që përndryshe do të vazhdonin të pinë duhan, do të mund të takohen dhe të mësojnë më shumë rreth tyre, përdorimit të tyre dhe teknologjisë së avancuar dhe për përdoruesit ekzistues ato do të jenë të disponueshme. dhe shërbime të tilla si pastrimi i pajisjeve, blerja e aksesorëve, shkëmbimi i një pajisjeje të vjetër me një të re, mbështetja e klientit dhe më shumë.

Duke vazhduar fillin e zhvillimit që do të ofrojë një eksperiencë edhe më të sofistikuar për përdoruesit, butiku i parë IQOS është dekoruar në bashkëpunim me dy prej artistëve tanë më të mirë, Sanja Simoska dhe Sally Ertunc, të cilët fillimisht e zbukuruan hapësirën, i dhanë asaj një “erëz” autentike lokale. ” dhe vizualisht ata u pasuruan.

Në zhvillimin e teknologjisë inovative të kësaj pajisjeje, kompania Philip Morris International ka investuar mbi 10 miliardë dollarë gjatë dhjetë viteve të punës kërkimore dhe përkushtimit të më shumë se 1500 shkencëtarëve dhe ekspertëve më të mirë. Pajisja është e disponueshme në 80 vende në mbarë botën, dhe ju mund të mësoni më shumë rreth teknologjisë pa tym në: PMI Science | Philip Morris International.