Bëhuni gati për një enigmë që do t’ju lodhë: A mund ta “thyeni kodin” në 25 sekonda?

Mendoni se jeni gati për sfidën?

A jeni gati të provoni aftësitë tuaja për zgjidhjen e problemeve?

Nëse po, sfida e sotme është të deshifroni “kodin” dhe të identifikoni numrin treshifror duke analizuar thjesht imazhin që keni përballë.

Fotografia përmban katër kombinime që janë të gabuara, por që japin të dhëna kryesore.

Kjo enigmë mund të jetë argëtuese e madhe dhe një sfidë e vërtetë. Është sigurisht një mënyrë e shkëlqyer për ta mbajtur mendjen tuaj aktive dhe të mprehtë.

Pra, a jeni gati të vini në provë aftësitë tuaja për zgjidhjen e problemeve? Le të fillojmë! – transmeton Telegrafi.

Rregullat për zgjidhjen e sfidave

Për të përfunduar këtë sfidë, duhet të shikoni me kujdes dhe të përqendroheni. Kjo enigmë kërkon gjetjen e kodit të saktë treshifror. Për ta bërë këtë, duhet të shikoni pikat me ngjyra pas çdo kombinimi të tre numrave.

Pika e zezë tregon se një nga numrat nuk është i pranishëm, ndërsa një pikë e verdhë tregon se një nga numrat është i pranishëm, por jo në vendin e duhur. Së fundi, një pikë e gjelbër do të thotë që një nga numrat është i pranishëm në vendin e duhur.

Së fundi, një pikë e gjelbër do të thotë që një nga numrat është i pranishëm në vendin e duhur.

Rekordi aktual është 25 sekonda. A keni sukses?

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shikoni numrat që janë të ngjyrosur ndryshe nga të tjerët dhe të shihni vendin e duhur të tyre në zgjidhje.

Nëse nuk ju funksionon dhe jeni gati të zbuloni kodin sekret, zgjidhjen mund ta gjeni në tekstin e përditësuar.

Urime të gjithëve që gjetën përgjigjen në më pak se 25 sekonda!

Nëse jeni argëtuar, pse të mos sfidoni miqtë ose familjen tuaj të bëjnë të njëjtën gjë?